Bitcoin

Колку би можел да вреди Bitcoin во 2025?

Биткоинот го поттикна раѓањето на индустријата за криптовалути и беше дизајниран да ги замени валутите базирани на хартија и да добие светско признание. Експертите за...

Вулканите се користат за да се напојува рударството на биткоин во Ел Салвадор во овој нов пилот проект

И покрај тоа што е мала земја, Ел Салвадор е дом на 30 вулкани, меѓу кои се смета дека 20 се потенцијално активни. Геотермалната енергија...

Консолидацијата на биткоинот е „нормална“ – аналитичарите поставија целна цена на BTC од 80.000 долари

Страничното ценовно дејство на BTC турна некои трговци во алткоини, но аналитичарите се уверени дека следниот пробив ќе ја зголеми цената на Биткоин над...

Најнови

  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 64,994.00 1.41%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 3,142.38 3.23%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.01%
  • bnbBNB (BNB) $ 564.48 1.53%
  • solanaSolana (SOL) $ 148.44 5.34%
  • usd-coinUSDC (USDC) $ 1.00 1.39%
  • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 3,135.43 3.16%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.498977 3.25%
  • the-open-networkToncoin (TON) $ 6.97 13.83%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.158661 2.3%