Altcoins

Solana ја надмина Cardano

Солана ја престигна Кардано во однос на пазарната капа, поставувајќи нов историски максимум во процесот и би можела да биде подготвена да се зголеми...

Што се тоа Алткоини и дали да инвестирате во нив?

Алткоините се валутите кои што се создадени по Биткоинот(Bitcoin) и честопати се претставуваат како подобри алтернативи на премиерната криптовалута. Алткоините сочинуваат речиси 40% од...

Најнови

  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 65,476.00 1.77%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 3,159.60 2.84%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.03%
  • bnbBNB (BNB) $ 570.36 1.29%
  • solanaSolana (SOL) $ 151.76 6.38%
  • usd-coinUSDC (USDC) $ 1.00 1.97%
  • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 3,150.75 2.88%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.504493 2.67%
  • the-open-networkToncoin (TON) $ 7.14 14.55%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.161232 2.25%